Valuutta:

Toimitus & Palautus

Tarjoamme asiakkaillemme nopean käsittelyn ja merenkulun onnellinen shopping.International International Air Express EMS, DHL, TNT. Toimitusaika riippuu määränpää. Kuten tavallista, tilauksesi lähetetään 1-3 arkipäivän kuluessa, kun olemme saaneet maksun confirm toimitusosoite. Kaikki paketit on osallistuttava Saatuaan maksun, seurantanumeron annetaan sähköpostitse.


Tilaukset (12-24 tuntia)

Sen jälkeen tilauksia, tarkista sähköpostisi tästä saada tilausvahvistuksen! Yhtiö lähettää sinulle tilausvahvistuksen. Tämä edellyttää 7-9 työpäivää saapua kotiovellesi. Lisäksi tarvitsemme kaksi päivää, tilausten käsittely ja merenkulku. 24-48 tuntia, niin lähetämme sinulle paketin numeron, kun saat tilauksen.


Järjestys Peruutus (6-8 tuntia)

Peruutus on pyydettävä ennen tilaus on lähetetty. Koska käsittelemme mahdollisimman nopeasti sisällä 6-8 tunnin kuluessa tilauksesta Kaikki tilaukset, joten emme aina voi peruuttaa tilauksen sen jälkeen se on sijoitettu. Toivottavasti voitte ymmärtää tässä keskeinen kohta. Kun tilaus on lähetetty, pyyntö katsotaan peruutetaan, mukaan palautusoikeus. Jos haluat peruuttaa tilauksen ennen alus, veloitetaan palkkiot maksetaan 8% amount.Hope voit ymmärtää tässä keskeinen kohta.


Return (30 päivän kuluessa paketti)

Hyväksymme vain palauttaa seuraavista kolmesta syystä.


1. Väärä koko
2. Tuotteet toimitetaan väärä
Back